Udtalelser/Presse

 
Paryksalon flytter ind i bymidten // ROSKILDE
Vi er eksperter i hårløsninger, hovedbundspleje og extensions
( Artikel fra Roskilde dagblad ) Læs hele artiklen her

“Som noget særligt tilbyder HOW by Charlotte Elsted også særlige løsninger til kunder med hårproblemer. hvilket er noget, som mange roskildeborgere efterspørger og vil få glæde af, siger Charlotte Elsted, som i oktober 2016 indgik en aftale med Roskilde Kommune om at levere parykker til byens borgere de kommende fire år”

Parykmager – Nu også i // ROSKILDE
Anderkendt paryk leverandor til borgerne i 16 kommuner på sjæland
( Artikel fra Roskilde dagblad ) Læs artiklen her

Paryksalon flytter ind i bymidten I forvejen har hun to saloner på Frederiksberg, men da hun vandt udbuddet om at levere parykker til borgerne i 16 kommuner på Sjælland, var Roskilde den mest centrale placering. “Da jeg vandt parykudbuddet for et år siden, lå det til højrebenet at åbne midt i Roskilde, men jeg ledte og ledte uden at finde noget, fortæller Charlotte Elsted, som har familie i byen og er blevet viet i domkirken”

 

Kære Charlotte,
Jeg var hos dig igår, hvor du hjalp mig med at tilrette og klippe min paryk. Jeg har idag været til reception på mit arbejde, og jeg fik så mange dejlige komplimenter især på mit hår. Både farvevalg og især med klipningen er jeg i stand til at sætte håret meget lig det jeg havde før. Alt sammen var med til at føle mig virkelig godt tilpas, så 1000 tak for det.
Rigtig god weekend. Mvh Janne, Juni 2016

TAK til dig og din dygtige kollega
Hej Charlotte, Jeg har efter mange år hos jer vænnet mig til den altid særdeles tilfredsstillende og helt personlige betjening…men jeg er ret sikker på at jeg ikke altid får det sagt!!!

Så here goes; TAK Charlotte, fordi du kan høre på mig, hvornår nu skal være nu, og TAK fordi du altid forstår at handle på det…og så giv lige Jeanette et kram og en kæmpe tak for en yderst professionel, kompetent, personlig, betænksom og omsorgsfuld betjening! Mit hoved er svært tilfreds – både indeni og udenpå 😉 Med venlig hilsen Kamilla


Hej Charlotte
Jeg var inde i dag den xx/2015 og købe en paryk.
Først og fremmest vil jeg gerne takke for en rigtig god
oplevelse og service! Jeg gik rigtig glad derfra! Jeg er rigtig
glad for mit valg af paryk selvom det kræver tilvending.
Mvh. Ann

Kære Charlotte
Tusind tak for i dag – Det var hårdt men nødvendigt.
Kh. Lotta

Kære Charlotte
Mange tak for sidst – Din store hjælp og gode Energi!!
Det satte jeg stor pris på.. Kærlig Hilsen Ellen


Jeg vil meget gerne anbefale House of Waldorf v/Charlotte Elsted
Jeg har desværre haft brystkræft i 2011, hvor jeg mistede mit hår.
Det var meget traumatiserende. Jeg blev anbefalet af en veninde at prøve Charlotte Elsted, House of Waldorf.

Det ville være en oplevelse næsten lige som at være til frisøren.
Jeg må sige, at det var fuldstændig rigtigt. Vi talte om hår, stil, farve, længde og klipning, og jeg prøvede rigtig mange parykker.

Oplevelsen af at skulle have paryk var ikke helt så slem, som jeg havde frygtet. Efter et par uger faldt alt mit hår af, og tiden var inde til at gå med paryk. Meget skræmmende. For mig var det vigtigt, at ingen skulle kunne se, at det var en paryk, så jeg selv kunne bestemme, hvornår og hvor jeg skulle “ses”. Det lykkedes over alt forventning.

De mennesker, overfor hvem jeg afslørede, at jeg bar paryk, var meget overraskede over, hvor fint håret/parykken passede til mig. De ville aldrig have gættet det. Jeg var helt vildt glad for min paryk – og selvfølgelig for at kunne slippe af med den efter nogle måneder. Jeg prøvede også at være til konsultation i én af de paryk-forretninger, som bliver anbefalet på bevillingen. Det var ingen succes for mig.

Jeg synes, at de var for gammeldags, at jeg blev sygeliggjort,
og at det var meget fremmed for mig, som “bare” skulle til frisøren og have noget midlertidigt, men smart hår. Nu er det så uheldigt, at jeg har fået kræft igen, og lige har tabt håret. Atter en gang må jeg tage paryk på. Jeg kontaktede straks Charlotte, og indenfor kort tid havde vi bestemt os for den bedste paryk. Da håret faldt af, hjalp Charlotte med at fjerne det sidste af mit eget hår, og klippe og style parykken.

Igen med et enestående resultat. Jeg er ovenud tilfreds.
Jeg vil meget gerne anbefale House of Waldorf v/Charlotte Elsted.
Jeg har svært ved at forstå, at butikken ikke optræder på listen over muligheder, man kan vælge, når man skal vælge paryk. Jeg synes, at
hun fortjener at være på listen ved siden af de eksisterende forretninger. Hun er et dejligt og positivt alternativt. Hun er dygtig, smart, hurtig og
en god frisør/stylist. Med venlig hilsen Jeanette

PARYKKER – Mange muligheder & mange spørgsmål!

Ring og tal personligt med Charlotte på Paryktelefonen og hør om hvilke løsninger vil fungerer bedst til og for dig Tlf. 52 455 455 – mandag, onsdag, torsdag, fredag kl. 09.00-11.00. Læs også artiklen fra Hairmagazine HÅRLØSNINGER ➤  GRATIS KONSULTATION – ALTID