Hår-løsninger til kemo patienter

Skal du i kemo-behandling?

Står du overfor at skulle i gang med en medicinsk behandling, der giver et midlertidigt hårtab, får du tilbud om en paryk. Hospitalet hvor du modtager behandling udskriver en bevilling, som du kan bruge som betaling.

Det en god ide at bestille tid til at prøve parykker så tidligt i behandlingsforløbet som muligt. Vi anbefaler at du får en tid hos os før din første behandling.

Bestil tid her

 

Ægte hår eller kunstigt hår?

Grundlæggende findes der ægte hår og fiberhår til brug for de mange forskellige hårløsninger. Vores speciale er løsninger med ægte hår.

De seneste år er fiberhår blevet så flot, at vi kan tilbyde flrere hundrede modeller i en meget naturtro fremstilling. I mange tilfælde vil fiberhår være at fortrække fremfor ægte hår, da fiberhår ikke skal styles.

Ægtehårs parykker laves enten efter specialmål eller leveres som standardvarer, der kan prøves i butikken. Ved specialfremstilling må der forventes en leveringstid på 5 til 10 uger.

For dig der bor langt fra København

Hvis du ikke har mulighed for at komme til vores salon på Frederiksberg, har vi produceret en special kollektion, som kun forhandles via vores online shop. Du kan naturligvis også her betale med din bevilling.

Se vores parykker her (åbner nyt vindue)

 

 parykken med hjem samme dag

Ved midlertidigt hårtab arbejder vi normalt med standardparykker. Det vil sige, at parykken allerede er fremstillet og på lager. Besøget hos os varer ca. en time og i langt de fleste tilfælde får du en paryk med hjem samme dag. Vi klipper den til, så den passer præcis til dig. 

Turban og tørklæder

Du kan få tilskud fra dit behandlingssted til paryk eller tørklæder. Det ene udelukker ikke nødvendigvis det andet, men kan være et glimrende suplement.

Med din bevilling kan du i stedet for en paryk, vælge ca 4 tørlæder, kasketter eller turbans.

Vi fører både Lune Hvid og Christines kollektion af tørklæder og du kan vælge at komme i salonen og prøve det hele eller handle online på vores shop. Handler du online kan du naturligvis stadig betale med din bevilling. send den tll os enten med post eller mail og vi sender varerne til dig.

Se vores kollektion af turbans og tørklæder i onlineshoppen

Tilskud

Du kan, igennem dit sygehus og regionen få et tilskud til din paryk. Tilskuddet dækker i langt de fleste tilfælde udgiften til parykken. Som supplement til parykken kan du vælge blandt et stort udvalg i specialdesignet hovedbeklædning og kasketter.

Læs mere om tilskud

Bestil tid til en gratis konsultation:
Vi kan altid hjælpe dig 

Du er altid velkommen til at bestille tid til en konsultation, hvor vi kan råde og vejlede dig. Det er uforpligtende og virker ofte som en lettelse og befrielse.  

Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os

PRIVATE RUM

Vi har separte private rum
til rådighed i salonen