SHOP / Plejeprodukter til hår-løsninger

Pleje af hår-løsninger

PLEJE & PRODUKTER
 
Både parykker af ægte hår og fiberhår kræver særlig pleje. i salonen har vi et stort udvalg af plejeprodukter, shampoo, balsam conditioner, olier og styling samt børster, parykstativer, tape, lim og flamingohoveder. Alle produkter er specielt udviklet til at sikre parykken optimal levetid og et flot naturligt udseende.

Hvis du ikke har mulighed for at komme til vores salon på Frederiksberg, har vi en kollektion af produkter som forhandles
via vores online shop:

Se kollektionen af vores parykker her>>
 
PLEJE AF HÅRLØSNINGER - Hair for life
 

Gode råd til at opnå det bedste resultat:

1.  Brug aldrig fingrene i kanten af hårbunden
2.  Brug aldrig fedt eller voks i hår og hårbund, da dette vil løsne bindeevnen i hudlimen
3.  Brug aldrig shampoo-typer med volumeeffekt
4.  Brug kun specilalbalsam, da dette ikke indeholder nedbrydende  former for olie og silikoner

NB! Efter påsætningen af dit nye hår – skal du ikke dyrke sport eller vaske hår de første 24 timer.

HÅRVASK
Det er vigtigt, at du vasker dit hår så ofte som muligt og meget gerne dagligt – derved mindskes limens påvirkning af hudens fedt og snavs og klæbeevnen bibeholdes.

Hudlimen er udviklet, så den er vaskbar. Brus lige ned over håret, fordel shampooen i begge håndflader og stryg det ind i håret fra toppen og nedover. Vandet må ikke være for varmt, når du vasker håret.

Det er en god ide at skylle håret under kraftig tryk, men det skal være i en lodret stråle, så håret ikke løftes af i siderne. Massér ikke, men klap shampooen og dermed det ophobede fedt fra hovedbunden væk. Tryk forsigtigt alt overflødigt vand bort med et håndklæde.

NB! Hvis håret er langt er det vigtigt, at du starter med at børste håret i det nederste hår først og bevæger dig opad – ellers kan du komme til at filtre håret unødigt. Når håret er blevet gennembørstet redes håret i frisurens retning.

15 – 30 minutter efter vask kan du gå over kanten med tænderne på børsten, tryk let langs kanten hele vejen rundt. Pas på aldrig at bruge fingrene, da du kan overføre snavs og fedt til limen.


PLEJE AF KUNSTFIBER - PARYK

Bestil online her (åbner nyt vindue)

Der er udviklet speciel shampoo og balsam/eftervask til brug for fiberhår.

Hos HOW har vi også vores eget brand som vi gennem mange hår har udviklet og gjort optimalt for parykkerne.

Vask parykken 1-2 gange ugentlig. Hæld lunken vand i vasken eller en balje og tilsæt special-shampoo – brug hvad der svarer til en 2 krone i hånden til 2 liter vand. Lad parykken ligge i vandbadet i min. 5 minutter. Gnid ikke og vrid ikke – shampooen skal nok gøre arbejdet.

Skyld håret og lav endnu en balje vand – hæld special-balsam i – igen svarende til en 2 krone. Lad håret ligge min. 5 minutter i vandbadet. Tag op og dup håret med et håndklæde. Børst og hæng op på parykstativet. Lad det tørre natten over. NB sæt endelig ikke parykken nær radiator eller anden varmekilde.

Husk at bruge specialbørste når du børster dit fiberhår


PLEJE AF ÆGTEHÅR - PARYK

Bestil online her (åbner nyt vindue)

Ægte hår kræver meget pleje. Dels er håret afklippet og det har derfor behov for ekstra næring, dels har håret været igennem en kemisk behandling for at komme til at ligne skandinavisk hår i tykkelse og farve.

HOW fører shampoo, balsam, hårkur, olier m.m. Dit ægte hår skal plejes og børstes meget regelmæssigt.

Det er vigtigt at børste håret hver dag – morgen og aften. Når du børster parykken skal du starte i spidserne og arbejde dig langsomt opad.

Ægte hår skal styles som dit eget hår. H
vis du vil have et sundt look, er det en god idé er at bruge varmecurlers eller fladjern.

Vær opmærksom på at jo mere du bruger føn, varmejern og curlers, des mere slider det på håret. Brug et produkt til beskyttelse af håret mod varmepåvirkning.

Når solen skinner bleges håret.
Du kan spraye håret med en conditioner der indeholder solfaktor.

Bestil tid til en gratis konsultation
Vi kan altid hjælpe dig 

Du er altid velkommen til at bestille tid til en konsultation, hvor vi kan råde og vejlede dig. Det er uforpligtende og virker ofte som en lettelse og befrielse.  

Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os
House of Waldorf | CVR: 31627303 | Dalgas Boulevard 59, 2000 Frederiksberg C - Danmark | Tlf.: 35 36 35 62