Hårtab / Hair for life - Contact Skin

Hair for life - Splendid Contact Skin

En ny generation af hårløsninger til mænd 

Hair for Life - Splendid Contact Skin er en pålimning af en ultratynd film med hår. Håret er fleksibelt, sikkert og naturlig hårløsning, der føles som ens eget. Håret sidder fast på huden 5 uger ad gangen og bliver derefter taget af og sat på med ny lim. Et Contact skin holder ca 10 uger.
 

Hårløsninger til den aktive mand

Med Contact Skin er der ingen begrænsninger i frisurevalg eller hårtæthed Splendid contact skin kan vaskes og styles det helt som deres eget. Håret holder i alt slags vind og vejr - ingen bekymringer over det falder af. Aktiv sport eller en tur i poolen er heller ikke noget problem.

Fordele ➤

Vaskes og styles det helt som deres eget
Håret holder i alt slags vind og vejr
Håret kan genbruges mange gange
Limen er allergivenlig
Limen kan tåle både fugt og varme

Som dit eget hår

Her er faktisk ingen begrænsninger i frisurevalg eller hårtæthed.
Ingen kan se eller føle, at det ikke er dit eget naturlige hår. Du behandler dit nye hår, som var det dit eget naturlige velvoksende hår. Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen - typisk 4 uger - hvorefter det tages af, renses, sættes på igen og styles.

Lev som du plejer

Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Du vasker dit hår, styler dit hår og klipper dit hår i nøjagtig den frisure du ønsker. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på, er, når du er hos os eller hos en af vores forhandlere til det månedlige frisørbesøg.

Hair for life - Contact Skin

Hair for Life er den optimale løsning til dig, der ønsker at kompensere for dit hårtab på den mest fleksibe, sikre og naturtro måde. Systemet anvendes af mænd og kvinder. Håret fremstilles i 100% ægte hår på en meget fin og ultra tynd bund af silicone.Vi fastgør den mængde hår du har behov for og samtidig skaber vi den frisure du altid har ønsket dig.

 

Dækker dit behov

Hair for life er et system der egner sig glimrende både som hårdel, toupe eller som helparyk. Behovet kan være forskelligt men princippet er altid det samme. Er der tale om en helparyk, eller større områder, laver vi en afstøbning af din hovedform og fremstiller herefter håret individuelt til dig.

 

Bestil tid til en gratis konsultation
Vi kan altid hjælpe dig 

Du er altid velkommen til at bestille tid til en konsultation, hvor vi kan
råde og vejlede dig. Det er uforpligtende og virker ofte som en lettelse og befrielse. Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os 

 

PRIVATE RUM

Vi har separte private rum
til rådighed i salonen
 
House of Waldorf | CVR: 31627303 | Dalgas Boulevard 59, 2000 Frederiksberg C - Danmark | Tlf.: 35 36 35 62