Kontakt / Garanti / Tilskudsmuligheder

Tilskud til afhjælpning af hårtab

Tilskud

Det er altid mulig selv frit at vælge leverandør til en paryk eller toupe – ingen kunde er forpligtiget til at bruge de af kommunen eller hospitalet anviste leverandører.

Vi hjælper gerne med kontakten til kommunen og vi står gerne til rådighed for socialrådgivere og hospitalspersonale.

Med en rekvisition i hånden kommer du til os og så sørger vi for alt det videre papirarbejde. Du kan altid være sikker på at vi kan levere den samme eller en bedre kvalitet end vores konkurrenter og til den samme pris.

 

Søg tilskud

Hvis du ønsker at søge tilskud hos din kommune skal du først have en udtalelse fra din egen læge. Med lægens udtalelse i hånden kan du søge din sagsbehandler om tilskud. Vi er altid behjælpelige, hvis din sagsbehandler ønsker viden og uddybende kommentarer fra os.

 

Serviceloven - "Et personligt kropsbåret hjælpemiddel"

En paryk defineres i Serviceloven som et "personligt, kropsbåret hjælpemiddel". Det betyder at du kan søge tilskud til din paryk hos din kommune, hvis det vurderes, at du har en nedsat funktionsevne som følge af dit hårtab. Langt de fleste af vores brugere oplever deres hårtab som et handicap. Et hårtab kan opleves som både et fysisk såvel som et psykisk handicap. Det tages alvorligt hos socialforvaltningerne men det er altid muligt at bede en socialrådgiver om at ringe til os hvis vi kan hjælpe med råd og viden.

 

Råd og vejledning

Du er altid velkommen til at ringe til os og få råd og vejledning i at søge økonomisk støtte hos kommunen. Vi har et godt samarbejde med kommuner og hospitalerne.

 

Bestil tid til en gratis konsultation - vi kan altid hjælpe dig 

Du er altid velkommen til at bestille tid til en konsultation, hvor vi kan råde og vejlede dig. Det er uforpligtende og virker ofte som en lettelse og befrielse.  

Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os

House of Waldorf | CVR: 31627303 | Dalgas Boulevard 59, 2000 Frederiksberg C - Danmark | Tlf.: 35 36 35 62