Hårtab / Producenter

Splendid Hair producenter

Besøg I Indien

100% ægte tempel hår fra Indien

Vores håndsyede trenser og Italiensk indfarvede keratin totter er 100% ægte indisk tempelhår. Indisk hår egner sig bedre til at kombinere med et skandinavisk hår end det kinesiske, da strukturen ligner det europæiske hår og fordi det indiske hår traditionelt er ”jomfruhår” Dvs. hår der ikke, ved afklipningen, har været kemisk behandlet med farver og permanent.
 

100% ægte europæisk hår europa

Splendid Hair tape-on er produceret i højeste kvalitet med ægte hår fra europa og en kvalitet der i kke tidligere er set i Danmark. Håret matcher perfekt med stukturen på det fine skandinaviske hår, da det ikke bleget for at fjerne skællaget.
 

Personlige hårløsninger

Der findes flere forskellige løsninger, der hver især har sine fordele. Vi tager udgangspunkt i den indviduelle hårtype og ønsker. Dette gælder naturligvis også,når jeg leverer ægtehårs parykker til såvel private som film, teater og tv.

Jeg går aldrig på krompromis med kvaliteten

"Jeg besøger, personligt vores producenter i både kina, Indien og Østeuropa. det gør jeg for, med jævne mellemrum, at kontrollere hele processen. der kan ske meget under forarbejdningen, derfor følger jeg håret fra udvælgelse af håret, over den efterfølgende farvning til den endelige bearbejdning, Med stolthed kan vi derfor nu levere førsteklasses hår, i en kvalitet, der i kke tidligere er set i Danmark.

Tur retur Indien

Ingen tvivl om at Indien rykker når det kommer til hairextensions.
Så er jeg hjemme igen efter en fantastisk og meget hektisk uge i Indien.
For mig er der slet ingen tvivl om at Indien virkelig rykker på sig, når det gælder hårproduktion.

Verdens største

I mange år har Indien været verdens største leverandør af ægte hår til parykker og extensions. Indien står nu selv for forarbejdningen af deres fantastiske råmateriale – langt, smidigt kvindehår

Behind the scenes - En tur på fabrikken

Se alle de fantastiske billeder fra vores rundtur på fabrikken, hos den største producent af hår i Indien. Her er en unik mulighed for at se med "behind the scenes" på en af tidens allerstørste trends, produktion af hairextensions. Se med løbende i mailen og læs mere nederst i mailen.
Indien overhaler Kina i kvalitet
Jeg har rejst en del i Kina for ved selvsyn at holde øje med produktionen af vores parykker og hårstykker. I Kina er de rigtig dygtige, når det gælder de fine specialfremstillede parykker. Men når det gælder indfarvninger og håndtering af selve håret, er Indien nu Kina langt overlegen.

Skånsom forarbejdning uden kemi
Besøget i Indien har lært mig meget. F.eks. indfarves håret, så vidt muligt, med naturfarver i store udendørs farvebade, uden brug af yderligere kemi end solens varme stråler. Blegningen er også langt mere skånsom i Indien, hvor man lader håret ligge i blegende bade over lang tid.
Tro mig – det hår vi fik lov at mærke og føle i Indien, var et hår,
jeg slet ikke har set magen til tidligere.

Bekræftet i min mistanke..
Fabrikken vi besøgte bekræftede at de leverede hår til både GreatLengths, HairTalk og NewImage. Det eneste brand i Europa, der arbejder med ægte Remy hår er Great Lengths. Jeg blev bekræftet i min mistanke – Indien videresælger slet ikke de fine kvaliteter til Kina.

"Made in China"
Så forstår jeg bedre, hvorfor håret, vi arbejder med,
slet ikke arter sig som almindeligt ægte hår.

De 3 kategorier af hår.
I Indien har man i store træk 3 kategorier af hår.
Dobbelt drawn, single drawn og non remy. Disse betegnelser står for henholdsvis” den øverste tykke del af en hestehale”, ”den nedereste del med finere spidser” og ”børstehår”.

Børstehår fra "1,3 mia. mennesker"
Børstehår er det håraffald, der er i hårbørster. Non remy hår leveres i små poser fyldt op med daglige rationer af afredt hår. Non remy hår kan naturligvis filtre, da skællaget ikke er retvendt. Derfor skal non remy hår bleget så skællaget fjernes. Jo mere skællag der fjernes jo mindre filtring. Men – jo mere der fjernes, jo lavere vægt/pris. Non remy hair er langt den største del af hårproduktionen i verden! Med 1,3 mia mennesker i Indien giver det jo god mening

Vi har fundet guld til dig
Der er ingen tvivl om at hår er guld værd. Vi har fundet det ægte guld til jer. HOW har fået mulighed for, som de eneste må markedet, at få produceret vores egen hårlinje af tape-on a la HairTalk, hår med keratin a la Great Lenghts og de fineste håndlavede trenser – ALT SAMMEN AF ÆGTE UFORFALSKET REMY-HAIR.
Comming soon....
Jeg skal nok holde jer opdateret om hvornår vi får vores nye varer til Danmark.  Vi starter med 9 farver i trenser, keratin og tape produkter,
alle i første klasses Remy hair:

Glæd jer til at mærke den helt unikke kvalitet.
Kan du heller ikke vente :-)
Ring til mig på tlf. +45 35 36 35 62 og hør mere

Kærlig Hilsen
Charlotte Elsted
House of Waldorf | CVR: 31627303 | Dalgas Boulevard 59, 2000 Frederiksberg C - Danmark | Tlf.: 35 36 35 62